I did not realize that I have fallen in love .. 我爱你 .. >_<

Monday, 17 October 2011

KEGILAAN KAMI :))

hola !



yo ! today im the happiest girl in the UNIVERSE .. YEAH MAN ! UNIVERSE .. haha . merepek apa aku ni >_<

hari ni zaty bwk cam pegi skolah .. zaty .. dynie .. ustazah .. najwa .. sofea .. tgkp gmb bnyk2 .. yeah .. diaorg mmg sporting .. sayang korang ketat2 .. kalo boleh nak ikat korang ketat2 kat pokok blakang umah zaty tu >_< because i always wanted all of u always be with me .. (ayat pasrah )

TRUTH ABOUT MY FRIEND ::
= selalu ada dgn zaty masa zaty susah @ senang
=paham perangai zaty yg GILA2 SEPANJANG MASA
=selalu buat ayat touchig
=selalu share their story with me (aww .. terasa dihargai #gedik ah kau .. BIARLAH)
=kmi selalu nyanyi sama2 dlm kelas HAHA .. well .. suara kitaorg sedap .. HIKHIK #perasan~
=diaorg pari2 zaty (in my world man ! not yours )
=they are my sunshine n my rainbows .. hikhik .. peace :))

tahun depan semua nak pidah sekolah >_< alolooo . friend in need is a friend indeed ! i preety sure that i will miss all of u when i fly away from HI-TECH someday.they are all my sweet memories that can never be REPLACED ..some of the are totally crazy(macam aku ==' ) some are weirdo n some are nerd-kind-hearted ..but that make them soo special in my world ! AGAIN .. MY WORLD .. MINE ! haha

ILY FRIENDS .. KORANG ADA KAWAN GILA2 MCM ZATY ?? TA ADE .. TA ADE .. TA ADE  #ok fine .. aku semakin gedik :3

najwa .. dynie n ofea <3

najwa .. guess who snap pic ni ?? spa dpt teka zaty bagi choclate 2 seringgit #gedik ah aku =='

dynie n my ustazah yg omey2 .. zaty paling syg diaorg ketat2.. >_<

atin my ustazah .. sayang dia ketat2 .. hihihk

tangan zaty ngn dini .. yeah man ! kami dua mmg gila2 >_<


Sunday, 16 October 2011

CUPCAKE!

hola!


hari ni zaty buat kek ngn cikgu yasmin or dalam erti kata lain menghias kek =='
x tahu lah mcm mna boleh terjebak dlm benda2 mcm ni .. haha penat gila .. mula2 kena bancuh adunan .. then kena bakar pulak then kena buat hiasan .. hahaa .. chen hui qin is soo happy coz aising yg dia buat tu x terbalik .. wahh .. terbaik .. congrats dear .. haha .. then kena buat fondant dia pulak .. memey lawa tgn zaty coz tkena pwarna (warna pink) adess ,, haha .. sebut pasal pewarna .. sorry chen .. pewarna hijau x de .. haha .. (chen suka warna hijau)

esok .. tggu lahh hampa .. aku bawak cam p skola .. hari ni x jadi bwk coz x ada kbenaran ckgu =='
haha...esok aku snap ic hampa bnyak2 . MUAHAHAAH..okok .. sudah2 ..malas nk tlis byk2 . kbye!

Thursday, 13 October 2011

KEBOSANAN

hola !


kebosanan sedang melanda ! ! adess .. x taw nak buat apa .. (tgh melayan lagu ni bu zhe dao de shi)
lpas pmr =

lpas phmpunan macam biasa spotcheck >_<
main kat padang sampai rehat 10:20
then lepak sampai balik..

kat rumah ..
lagi boring ..

pagi tadi ada spotcheck .. heh .. sah akak yg smalam cari zaty ..
carilah wahai akak.. x kan jmpa pnya .. 5 min sbelum spotcheck aku dah blah ngan dini n atin .. kitaorg tlg cikgu .. walawehh .. kesian kau x boleh nak TARGET aku hari ni .. haha..
BTW aku x kan lupa hal semalam >_<

tadi kena hantar buku teks .. buku teks aku ada org curi babeh .. hebat .. aku tabik org tu !
wahai org yg ambil buku sya .. kenapa awk x ambil sekali beg sya tuu ?? ambil pergi jual .. boleh dapat duit .. dah tuu buku kwn zaty pu hilang jgak .. budak class 3_ ambil .. ades.. korang nihh .. buku pun nak curi .. NANTI ILMU X BERKAT ..

skrng nihh .. tgh blajar light grafitty.. kelas bahasa cina tertunda disebabkan ramai org yg daftar .. dah penuh .. aishoo .. dengki lahh tuu .. geram betul .. ok berbalik kpd light grafitty .. korang taw apa tuh??

menatang ni lahh


nih lahh . kalo nak buat nihh kena cari tmpt yg betul2 gelap .. baru menjadi .. then kena slowkan speed shutter dia .. kalo mula2 buat tuu mmg rasa nak give up jaa .. tapi bila tgk balik rasa mcm syokk .. >_<

kbye !

Wednesday, 12 October 2011

SAKIT HATI

hola !



hari ni .. kena pergi sekolah sbb ada taklimat untuk program slpas PMR .. masa pagi2 tu lpas perhimpunan tamat cikgu buat spotcheck(form 3 sahaja) .. walawehh .. gila bapak banyak gadjet2 yg kna rampas exp : notebook .. handset(paling banyak kalau x silap 22 buah kot)
zaty org yg ke brapa tah kena check .. akak yg 1st check zaty tuu baik . x kasar .. suka <3 zaty x bawak apa2 pun ..
then .. bila smua org dah duduk .. ada lahh seorg aka pengawas yg terhegeh-hegeh srta kepoh dtang ambil beg zaty SECARA KASAR .. (DIA CAKAP INGAT AKU X TAHU KAA??) .. masa dia ambil beg secara kasar tuu semua org pandang kat aku macam aku ada buat kesalahan BESAR .. sii pengawas ni pun selongkar lah beg zaty yg mengandungi = buku koko .. pen biru sebatang n kotak spec tuu .. TADAAA .. x da apa2 yg mncurigakan .. KAKAK .. zaty nak bgtaw ni .. zaty x ingin lah nak bawak gadjet2 yg membosankan tu ke sekolah .. TAK ADA APA2 FAEDAH pun ..yeah .. i know akak ada tggungjawab .. tapi sedar lah sikit .. zaty pun ada maruah taw .. merah muka aku masa student2 f3 ushar aku tu .. KAKAK nak tahu ?? lps jee akak pergi .. semua pakat tnya soalan yg mnyakitkan hati exp:"ZATY HANG BAWAK APA??" "HAAAAA .. BAWAK APA TUU " hampa semua . tolonglah .. aku x ingin nak bawak barang2 yg x hott tu lahh .. kot nanti aku bawak nikon+i phone+i pad+gitar n angkut habis semua barang kat rumah aku nanti kott ...  haaa menganga mulut hampa.. kalau ya pun aka nak spotcheck zaty .. panggil lahh pergi tmpt yg x open macam tu .. haa .. spotcheck lahh bnyk kali yg akak nak .. nak spotcheck sampai waktu balik skolah pun x pa .. x da sapa2 nk kesah .. malu taw aku tadi !!!!!!!!!!!! SAYA TEGASKAN DI SINI .. SAYA MALU .. dah tuu .. rombongan form 3 pun nak ikut sekali .... =='

sorry kalau post zaty nihh menyakitkan hati akak .. kbye !
hati zaty lagi sakit ..



Tuesday, 11 October 2011

SPELLING ERROR

hola !



SPELLING ERROR .. yeah . zaty tgk skarang ni ramai yg duk tlis benda2 merapu .. nak taw benda merappu tu apa??
ni haaa ---------->

yanx=yang
kamoo=kamu
aquwh=aku
raiya=raya
cyunx=sayang
windu=rindu
semax=semak
pala=kepala
dyea=dia
tersanad=tersangat
owgx=orang
dyea=dia
janan=jangan
sedeyh=sedih
buad=buat
apea=apa


berbelit2 lidah aku nak membacanyaa yeop oii .. maybe kau org ckp aku ni menyibuk ka apa ka #ADA AKU KISAH .. kalau ya pun nak singkatkan .. just singkatkan.. x payah lah nak tambah2 huruf2 yg membuatkan perkataan tuu jadi lebih SEDAP UNTUK DIBACA.. kau org pergi sekolah belajar bahasa melayu x ?? tu lah .. sekolah tu tempat nak menimba ilmu .. bukannya tempat untuk BERGADUH..MEROKOK..PONTENG..BUAT GANGSTER..  sekian ..

p/s = sesiapa yg terasa .. ambil lah semua .. free of charge.. kbye!
sorry :))

Sunday, 9 October 2011

CINTA MONYET II

hola !

hi korang .. buat apa??dah makan???sihat??hahha..good...
kali ni tajuk post ni cinta monyet II pulak .. actually .. this is not my story .. this is my friend story..a really good friend..


yeah .. he miss her  damn sooo much ..
kesian kat kita panggil kawan zaty ni ABC lahh yee..
kesian kat ABC .. because penantian dia selama setahun musnah x sampai satu jam..
wtf..bodoh betul ppuan  tuu.. TAK MAKAN SAYUR LETEWW.. just accept lahh ..  jgn mmpermainkan prasaan org ..
 u know perempuan????he love u sooooooo much .. dia cerita kat aku ..(mula lahh nak cakap aku kau nihh)
perempuan..kau nak tahu??masa kau reject si ABC tuu .. dia MENANGIS .. wehh .. susah nak tgk lelaki menangis wehh...susah sgt .. KALO MENANGIS ACCIDENT KERR .. TUU CITER LAIN .. MASALAHNYAA DIA MNANGIS DISEBSBKN kauu..n now hati dia dah patah..kau pegi kedai sekarang..jangan bagi alasan kedai tutup..7E ada.. pegi beli gam gajah n cantumkan hati si ABC tuu .. hahahha..trust me girl .. dia sememangnyee untuk kau .. please .. terima dia balik .. aku nak tgk dia senyum balik..

WALAWEHH..AKU PULAK YG MELEBIH2 .. SORY2..PLEASE WEHH..BAHAGIAKAN KAWAN AKU TUU..SORRY AKU PGGL KAU PEREMPUAN(KAU MMG PEREMPUAN KAN??)SORRY2...

Friday, 7 October 2011

CIKGU ! ADA ORANG MENIRU !!

hola !


bersempena dengan tajuk zaty kat atas tuu  n merujuk kepada pic di atas.. zaty nak citer something .. real punya story kayy .. tada bohong2 ..

ok .. macam nihh..
PMR start hari ahad .. ada lahh sorang mamt india ni .. (class zaty) cakap mcm ni "wey .. kasi jawapan kat aku .. " then zaty ckap "pegi mampos !! "
hahha..lpas tuu .. dia komplot dengan sorang mamat melayu ni = syafizi (musuh ketat zaty n azieatul )
diaorang ni .. pakat2 dok pass jawapan .. huhh.. nasib baik lahh pengawas x nampak .. bukan hari tuu jaa..daripada start exam sampai lahh semalam (khamis) diaorang pakat dok pass2 jawapan ! shit ! bila zaty marah diaorg boleh cakap mcm ni "suka hati bapak aku lahh " huh..bapak kauu yee . tunggu lahh kau .. especially kau syafizi sakai !! semalam masa dok tgh jawab paper SEJARAH .. diorg nihh pas2 jawapan lagi .. grr .. dah lahh dua2 fail sejarah .. pakat2 dok pass jawapan lagi .. macambodoh lagi .. lpas tuu .. yg buatkan zaty naik angin ni .. boleh pulak si syafizi sakai tuu conteng belakang baju sabri .. WHAT THE FISH !! jahat betul ! grrr .. zaty mmg pantang kalo tgk org dianaiya .. grrr .. tggu lahh korang hari isnin nihh .. huhh .. DUA2 BODOH !!! X MAKAN SAYUR LETEWW ..
attention please : nak buat pengakuan nihh .. zaty paling benci SYAFIZI yg gedik lagi kureng tuu !!!! hahhha


hak milik HAZELYNNE IZZATY